Monday, 15 April 2013

Samsung galaxy S3 Klon RM460 + memory card 8Gb.



Klon gred AAAA punya! Logo Samsung ada dalam screen (Supaya Nampak real & tidak mudah terhakis/terkikis/hilang/kabur)

Android paling power copy from original semestinya – JELLY BEAN! (Bukan Ice-cream sandwich, ok?)

Resolution tinggi, download apapun dari Google play (Google market) nanti, memang pure cantik serupa original!

Warna sedia ada Blueblack & Pearl white.

Quad core – 1 Simcard sahaja.

Camera cantik & terang 5 megapixs.

Boleh 3G call, GPS, wechat, Yahoo Messanger, Viber,  youtube, Facebook, Whatsapp DLL.

Lagu dan video kita install sikit2 – Nak test power.

Wifi/Internet.

Sebarang pertanyaan, boleh call/sms/whatsapp Pn.CT : 012-654 6509. 

DIAMOND Screen protector (RM35) Percuma!!














Samsung logo inprinted.








  • Boleh pakai Case S3 Samsung Original
  • Body/Design nya pun 99% macam Original
  • Logo "Samsung" Inprinted dalam Screen so tidak mudah hilang, tertanggal dan terhakis.
  • Semua application dalam "Google play" boleh download
  • Android tercantik & kualiti superb -- Jelly bean.
Specifications : 

Processor : Quad Core 1.2 gHz
Ram : 512mb
Rom (Internal Storange) : 2Gb
Memory Card : Support up to 32gb (Kami bagi percuma 8Gb)
3G : Yes
Wifi : Yes
Bluetooth : Yes
Camera : Back (5mp) Front (1.3mp)
Flash : Yes
Internet Sim : Yes
Battery : 2800mah

Pakej Yang Dapat ?
  • 1 x Charger
  • 1 x Kotak s3 yang cantik
  • 1 x Earphon
  • 1 x batteri
  • 1 x S3 Clone HP
  • Usb Cable
      
  • Dan.... Free 8gb memory card (RM25) & screen protector Diamond bernilai RM35!!
WARRANTY
SERVICE WARRANTY : 6 MONTHS
SOFTWARE WARRANTY : 1 MONTH
LCD & ACCESSORIES : NO WARRANTY

Call/sms/whatsapp Pn.CT : +6012-654 6509

8 comments:

  1. bro,betol ke ni..ade hp samsung klon dh jadi songsang..betol ke galaxy s3 made in korea boleh buka youtube..ade hp galaxy s3 klon punya xleh buka youtube.hope yg ni boleh buka youtube and play video..harap balas

    ReplyDelete
  2. mmg dpt bro, saya ada sebijik NOTE II korea , terbaik wokkk

    ReplyDelete
  3. Ada.. saya jual. Saya pakai. In fact - Guna GPS pun boleh :)

    ReplyDelete
  4. Jangan ragu2 beli dengan saya, Saya juga pelanggan, Untuk start bisnes ni, Saya dah "assign" Pusat servis yang terjamin untuk tujuan "stanby, servis, baiki and install" program/software jika ada masalah bakal berlaku. Saya juga pengguna, saya berniaga bukan untuk keuntungan semata2 tapi untuk jimat & kepuasan pelanggan setanding dengan harga.

    ReplyDelete
  5. boleh saya buat biz dengan bos ke?
    bukak cawangan kuching
    email saya balik

    ReplyDelete
  6. Note II kalau nak borong 4pcs berapa harga boleh dapat? sms kat no. ni 0164142710 utk best price harga borong bos...

    ReplyDelete
  7. Saya jarang buka blog :)

    Sila call/sms/whatsapp/viber/wechat saya Pn.CT +6012 654 6509 *Ada promosi bulan September nanti :) Untuk habiskan stok. Samsung galaxy note 2 klon paling murah di Malaysia RM580. Harga ini termasuk:
    *Memory card 8Gb
    *Screen protector diamond & Flipcase.

    ReplyDelete
  8. As-salam Pn CT,

    Tuk Samsung Galaxy S3 klon (RM560)tu x de Free Gift Flipcase ke mcm Samsung Galaxy Note 2????

    ReplyDelete