Wednesday, 24 April 2013

Samsung galaxy Note 2 korea RM510 (Klon berkualiti tinggi, gred AAAA) Free memory 8Gb dan dijamin warranty dari pusat servis HP terbaik!

HP Samsung Note 2 Jelly bean Klon berkualiti tinggi dengan Logo "Samsung" inprinted di dalam screen kaca - Tidak akan tertanggal atau terhakis! Hampir menyerupai kualiti HP sebenar!
Jelly bean 4.1.1
 
20 koleksi video kartun kartun yang comel (Kami upload percuma untuk anda - Kalau tak nak nanti, boleh delete)
 Screen protector (Diamond bernilai RM35) diberi percuma!
Samsung Note 2 from Korea (Jelly bean) - Terdapat dalam warna putih & hitam

Contoh simcard yang telah dipotong (Boleh dipotong sendiri tapi better bagi kedai HP buat je la - Senang sikit. Saya pun boleh potongkan juga free of charge)


HP kami dijamin warranti dari pusat servis yang telah saya lantik dengan membayar "premium", Jadi sila jangan tanggalkan warranty sticker yang berada di belakang HP anda :) *Taubat nak jual HP yang kononnya ada warranty tapi "cakap atas angin je...". Saya juga pengguna seperti anda yang tidak mahu dianiaya oleh Penjual :)

 
Note 2 Jelly bean from Korea


S Pen (S pen ini hanya berfungsi untuk "Tik" sahaja) -Harap maklum-
 
Update terbaru : 30 Sept 2013.
*Pada dasarnya bahagian internal memory HP memang tulis 12-16Gb tapi fakta sebenar HP Clone, Internal Memory hanya 1-2Gb sahaja. Bagaimanapun, anda masih boleh download macam2 pada SD card. So jangan risau ya? :)


Specifications :

Model

N7100 (1GB RAM)


Operation System

Android 4.1.1 (Jelly bean)


Display 

5.5 inch 5 Point Capacitive Touch Screen, 540x960 pixels


CPU

Quodcorre, ARMV7 Processor


RAM
1GB

ROM
2GB

SIM Card
Single micro SIM

Network Band
Unlocked GSM 850/900/1800/ 1900MHz & 3G WCDMA 850/2100MHz

Cameras
Front 1.3MP + Back 5.0MP  Dual Cameras, with Flashlight

Wireless
Wifi 802.11b/g/n

G-sensor

Support
GPS

Yes, Built in

Bluetooth 
Support Bluetooth 3.0

Power Battery
2800mAh Rechargeable Li-ion Battery

Working Time
Up to 5 Days

Power Device 
AC Adapter Input 100/240V  (5V 0.5A USB Charger)


Device Specification

Color
White and grey metallic

Software Support

Support MS Office Word, PPT, Excel

Email

Gmail, POP3/SMTP/IMAP4

Others
Gaming Support FM Radio
Multi-Media
Video
AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc. 
Audio
MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.
Picture
JPG/BMP/PNG/GIF.
PDF, TXT etc. 

Only RM580 only!! Included postage! Free memory card 8GB!

Packages included : 

1 x N7100 Cell phone
1 x Battery
1 x Charger
1 x User's Manual
1 x Earphone
1x note 2 screen protector diamond (RM35 For Free!)
1 x Mini USB Cable

Warranty :
Service : 6 Bulan
Software : 1Bulan
LCD & Accesories : No warranty

Call/sms/whatsapp Pn.CT : +6012 654 6509 

*Ambil borong, harga masih boleh dibincang :)

























































7 comments:

  1. Ada no phone?? senang nk deal, atau sms saya di 0125417714. URGENT!! ty

    ReplyDelete
  2. salam.. saya ni dari Sarawak and nak tanya Galaxy Note 2 tu dah root ke belom?

    ReplyDelete
  3. as salam. sy berminat nak jd dropship. nak tnye, ap benefit yg sy akan dpt?

    ReplyDelete
  4. Apa beza note ori dan klon nie... n masih ade lagi ker stok n harge nie...

    ReplyDelete
  5. Maaf lambat reply. Boleh refer pada tajuk "Ingin jadi dropship kami"? Semua harga saya dah update di sana :)

    ReplyDelete
  6. hye..sye pkai note 2 clone N7100..sye nk tnye screen touch die pcah..lcd ok lgi...so nk tkar screen touch die..u ade sparepart touch screen die x??klu ad bpe harga ye??lcd n touch die asing kn..bpe ye??

    ReplyDelete